nХ.nβ +…. +۱Х.۱β +α=y
که درآن
Y:متغییر وابسته
α:ضریب ثابت
Х:متغییر مستقل
β:ضرایب رگرسیون می باشد .
استفاده از این روش به خاطر موارد زیر است:
همه متغییر ها دارای مقیاس فاصله ای هستند.
رابطه خطی بین متغییرها با آزمون تحلیل واریانس و محاسبه آماره Fانجام شد.
مشخص شد که استفاده از مدل رگرسیون خطی، مناسب است که اینکار با بهره گرفتن از ضریب همبستگی و ضرایب تعیین شده مورد بررسی قرار گرفت.
رهبری تحول آفرین
ارتباطات و اطلاعات
انگیزش الهام بخش
نفوذمطلوب
ملاحظات شخصی
تحریک هوشی
ارتقای انگیزش به منظور تحقق هدفها
(تلاش مضاعف)
افزایش اثربخشی ارتباطات

شکل ۳-۱- مدل مفهومی تحقیق

فصل چهارم
یافته های تحقیق

۴-۱-مقدمــه

در پژوهش به کمک تحلیل داده‌های گردآوری شده واقعیات و سوالهای علمی پژوهشی را جست و جو می‌کنیم. «داده‌ها» به اطلاعات خام گردآوری شده از طریق مصاحبه، پرسشنامه یا مشاهده شده اشاره دارد. با سازماندهی داده‌ها به طریق معین، تحلیل آنها و نتیجه‌گیری از آنجا جواب مسئله ای را که در جست و جویش هستیم، پیدا می‌کنیم .
در اکثر پژوهش‌های سازمانی ، دست کم، علاقه مندیم بدانیم پدیده‌هایی معین با چه تواتری روی می‌دهند، میانگین نمره در یک مجموعه از اعداد چیست و میزان تغییر پذیری در این مجموعه چگونه است (یعنی، میزان گرایش یا پراکندگی از مرکز متغیرهای وابسته و مستقل) اینها با عنوان آمار توصیفی شناخته‌ شده‌اند. (آماری که پدیده‌های مورد نظر را توصیف می‌کند). ‌فراتر از این ، ممکن است بخواهیم بدانیم که چه روابطی میان متغیرها و سایر اجزاء وجود دارد. آیا تفاوتهایی میان دو یا چند گروه وجود دارد یا نه، و از این قبیل. اینها آمار استنباطی نامیده می‌شوند.
این فصل در دو بخش ارائه شده است. بخش اول شامل یافته‌هایی است که از طریق آمار توصیفی بدست آمده است و بخش دوم یافته‌هایی را در بر می‌گیرد که از آمار استنباطی حاصل گردیده است.
در بخش آمار توصیفی برای بیان روشن‌تر یافته‌های پژوهش از جداول و نمودار استفاد گردیده است. پس از آن در بخش دوم این فصل، با بهره گرفتن از روش های آمار استنباطی، به تجزیه و تحلیل داده‌ها پرداخته شده است.

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

الف- آمار توصیفی

۴-۲٫ توصیف مشخصات فردی

در خصوص مشخصات فردی مدیران و کارکنان، ابتدا داده های آماری بدست آمده از پرسشنامه ها در مورد متغییر جنسیت، سن، میزان تحصیلات، سابقه خدمت و سمت طبقه بندی وکد گذاری شده و مورد ارزیابی قرار گرفته است که در ادامه جزئیات آن بیان خواهد شد.

۴-۲-۱٫ جنسیت

در زمینه توصیف ترکیب جنسیت افراد نمونه آماری نتایج جدول ۴-۱ نشان می دهد که ۱۱۰ نفرمرد (۳۳/۸۳%) و ۲۲ نفر زن (۶۷/۱۶%) نمونه آماری را تشکیل می دهند.

جدول ۴-۱-توصیف ترکیب آزمودنی ها بر اساس جنسیت

شاخصهای آماری
جنسیت
فراوانی
درصد فراوانی
درصد تجمعی
مرد

۱۱۰

۳۳/۸۳

۳۳/۸۳

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...