راهنمای نگارش مقاله با موضوع تعیین تأثیر انگیزش بر توانمندسازی … – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
کسب موفقیت
فرد مشتاق انجام کارهای مشکل است. استاندارهای بالایی را انتخاب میکند و خواهان تلاش در جهت اهداف چالشی و کوشش در جهت نیل به برتری و فضیلت است.
تعلق
از همنشینی با دیگران لذت میبرد. کوشش میکند دوستی دیگران را کسب و معاشرت با مردم را حفظ کند.
تهاجم
از دعوا و مشاجره لذت میبرد، اما بسرعت دل آزرده میشود. گاهی برای پیشرفت کار خودش، دیگران را میآزارد. ممکن است از کسانی که احساس میکند به او لطمه زدهاند انتقام بگیرد.
( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
استقلال
سعی میکند از هر نوع قید و بند و محدودیت اجتناب کند. از وابسته نبودن، آزادی، تعلق نداشتن به اشخاص، اماکن و الزامات احساس خشنودی میکند.
خودنمایی
میخواهد مرکز توجه باشد. از داشتن مستمع لذت میبرد. در فعالیتهایی وارد میشود که باعث جلب توجه دیگران شود.
هیجان
علاقه دارد بدون مشورت و سنجش عمل کند، با میل و رغبت نسبت به احساسات و آرزوهای خود اجازه بروز میدهد. آزادانه محبت میکند، ممکن است احساساتش دچار هیجان شود.
پرستاری
ابراز همدردی میکند، دلداری میدهد و تا جایی که ممکن است به دیگران کمک میکند. به مراقبت از کودکان، ناتوانها و بیماران علاقه نشان میدهد.
نظم
علاقهمند است که وسایل شخصی و محیط اطراف، مرتب و سازمان یافته باشد. از شلوغی، سردرگمی و فقدان سازمانها در کارها بیزار است.
قدرت
کوشش میکند محیط اطراف را به حیطه اقتدار خود درآورد و بر دیگران نفوذ گذارد و یا آنها را هدایت کند. نظرات خود را با تاکید و اجبار بیان میکند. از ایفای نقش رهبر لذت برده و ممکن است رهبری را با طیب خاطر بپذیرد.
۲-۱-۸- نظریه ERG آلدرفر
در مقابل مازلو، آلدرفر معتقد است که نیازهای افراد بر پایه سلسله مراتب نیست، زیرا آدمها دوست دارند که اگر کسی میخواهد گرسنگی آنها را برطرف کند، میبایست به احترام آنها هم فکر کند.
در واقع نظریه آلدرفر تکمیلکننده نظریه مازلو است. تئوری نیازهای پنجگانه مازلو را میتوان در سه دسته نیاز خلاصه کرد:
الف) نیاز زیستی: مرتبط با سلامت فیزیکی است.
ب) نیاز وابستگی (تعلق): این سطح شامل نیاز روابط رضایت بخش با دیگران میشود.
ج) نیاز رشد: شناخت توانایی بالقوه و نیل به شایستگی افراد.
تحلیل: طبق نظریه آلدرفر به طور همزمان میتوان به نیازها پاسخ داد.
کاربرد: مطابق نظریه آلدرفر، مدیران میبایست بدانند که یک شخص به شرطی که برای دستیابی به نیازهای ناکام مانده خود تلاش کند، میتواند به صورت ارادی از پایینترین سلسله مراتب نیازها حرکت کند و به بالاترین سطح برسد.
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1401-04-14] [ 04:00:00 ب.ظ ]
|