دانلود پروژه های پژوهشی درباره آگاهی از انرژی بر … – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
می تواند شامل ترکیبی از ویژگیهای مانند بیماری، حرکت، مکان در پس زمینه باشد که با هم حالت فعلی کاربر را مشخص می کند. با این حال مانع بزرگ برای تشخیص موارد بالا محدودیت ظرفیت باتری دستگاههای تلفن همراه
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
میباشد. زیرا حسگرهای تعبیه شده در دستگاههای تلفن همراه میباشد منابع عمدهای از برق را مصرف می کند. به عنوان مثال، باتری نوکیا با شارژ کامل، این تلفن همراه می تواند مکالمات تلفنی را برای ده ساعت حمایت کند، اما نتایج تجربی ما نشان میدهد که باتری فقط قادر خواهد بود شش ساعت مکالمه را ساپورت کند اگرگیرندهGPS ان روشن باشد. از این رو، مصرف انرژی بیش از حد ممکن است تبدیل به یک مانع عمده برای پذیرش تلفن همراه به عنوان گستردهترین وسیله قابل حمل به همراه ارائه برنامه های کاربردی و یا خدمات باشد.
نویسنده این مقاله در حال طراحی، پیادهسازی و ارزیابی EEMSS، سیستمی برای سنجش انرژی کارآمد تلفن همراه است، EEMSSدارای یک طرح مدیریت سلسله مراتبی حسگر برای مدیریت انرژی و توان میباشد. استفاده از ترکیبی از حسگرخوان که به طور خودکار تشخیص حالت کاربر را با توجه به سه شرط در زمان واقعی، یعنی حرکت (مانند حالت دویدن و راه رفتن)، محل (مانند ماندن در خانه یا در بزرگراه) و پس زمینه محیطی (از جمله با صدای بلند و یا آرام) توصیف می کند.
مولفههای اصلی EEMSS یک طرح برای مدیریت حسگر هستند که موقعیتهای کاربر را مشخص کرده و انتقال موقعیت را با یک توصیف گر تحت قواعد XML شرح میدهد. این توصیفگر موقعیت فعلی کاربر را به عنوان ورودی گرفته و توسط حسگر مناسب مورد استفاده قرار میگیرد. عملکرد نهایی آن روشن و خاموش کردن حسگر بر اساس وضعیت فعلی کاربر میباشد.
مزایای این طرح مدیریت حسگر سه نوع خواهد بود:
-
- اول، مکانیزم تعیین موقعیت پیشنهاد شده در این مقاله یک روش انعطاف پذیر برای اضافه کردن / به روزرسانی موقعیتهای کاربر و ارتباطاتشان به حسگرها است. به عنوان مثال، برای محاسبه نیازهای نو ظهور و حسگرهای جدید ممکن است به صورت تدریجی به سیستم ما اضافه شوند.
-
- دوم، به منظور دستیابی به بهرهوری انرژی، طرح مدیریت حسگر به مجموعه ای از حداقل حسگرها اختصاص داده شده و تعیین طول نمونهبرداری و فواصل این مجموعه از حسگرها برای تشخیص حالت کاربر و همچنین انتقال به وضعیتهای جدید را ممکن میسازد.
-
- در نهایت، این طرح مدیریت حسگر به راحتی می تواند توسعه یابد به عنوان یک میانافزار عملیات مدیریت حسگر و اطلاعات متنی برای برنامه های کاربردی لایه های بالاتر را برای انواع مختلف دستگاهها و حسگرها فراهم کند.EEMSS در حال حاضر بر روی گوشی های نوکیا اجرا و ارزیابی شده است.
در اجرایEEMSS ، در حال حاضر برای موقعیتهای زیر تعریف شده است:
“پیادهروی”، “داخل خودرو”، “استراحت کردن”، “صحبت کردن در خانه”، “ورود به خانه”،” کارکردن”،
” ملاقات”، “در دفتر با صدای بلند”، ” محل آرام”،” مکان سخنرانی” و “مکان پر سرو صدا”. زمینه این مطالعه با ۱۰ کاربر در دو دانشگاه مختلف برای ارزیابی عملکرد EEMSS انجام شده است. نتایج این تحقیق نشان میدهد که EEMSS قادر به تشخیص موقعیت با دقت ۹۲٫۵۶٪ و بهبود طول عمر باتری بیش از ۷۵ درصد، در مقایسه با نتایج موجود
میباشد.
شکل۲- ۱۲-وضعیت هاو ویژگیهای آنها که توسط سیستم موردتحقیق (EEMSS) ثبت شده است [۴۵]
شکل۲- ۱۳-معماری پیاده سازی سیستم EEMSS درگوشی نوکیا [۴۵]
(۱) اطلاعات سیستم خوانده شده درقالبXML برایتعیین موقعیت به قسمت مدیریت حسگر ارسال میگردد.
(۲) ماژول مدیریت بر اساس وضعیت فعلی کاربر که توسط مدیریت حسگر مشخص می شود حسگرها را تعیین می کند.
(۳) ماژول مدیریت کنترل روشن/خاموش بودن حسگرها را بر عهده دارد.
(۴) رابط کنترل تک تک حسگرها.
(۵) رابط حسگر برای ماژول طبقه بندی.
(۶) ماژولی که حالت کاربر را طبقه بندی می کند.
(۷) رابطی که واسط انتقال نتیجه ماژول طبقه بندی به ماژول مدیریت میباشد.
(۸) به روز رسانی موقعیت و ثبت زمان واقعی فعالیت کاربر.
(۹) قرار دادن اطلاعات مربوطه بر روی صفحه نمایش تلفنهای هوشمند.
مقاله [۴۵] به استراتژی های مدیریت انرژی کارآمد حسگر در تلفن همراه اشاره کرده است. تلفن همراه موفق به اجرای ویژگیهای پربار با بهره گرفتن از حسگرهای جاسازی شده در خود مانند شتابسنج، بلوتوث، دوربین، GPS، میکروفون، قابلیت Wi-Fi و غیره میباشد بنابراین آنها را با عنوان گوشیهای هوشمند به مصرف کنندگان الکترونیک معرفی
مینمایند. با بهره گرفتن از حسگر، برخی از اطلاعات معنیدار در مورد مکان کاربر، کارها و محیط می تواند در زمان واقعی استخراج شده و به برخی از برنامه های کاربردی اجازه انطباق شرایط محیطی در حال تغییر و خواسته های کاربر را به طور مداوم میدهد. به عنوان مثال حسگرهای تشخیص فعالیت کاربر به همراه یک برنامه کاربردی آنلاین می توان برای به روزرسانی مکان فعلی کاربر بکار برده شده به طوری که پیروان کاربر میتوانند بطور مداوم کاربر را پیگیری کنند. بدست آوردن لیست فعالیتهای کاربر و استخراج اطلاعات آن از تلفن همراه بسیار انرژیبر است که باعث جذب مقدار زیادی جریان انرژی از باتری دستگاه می شود. نتیجه این خواهد بود است که تأمین انرژی برای بیش از یک حسگر بسیار مضر است. در بخش قبلی باین نتیجه رسیدیم که دستگاههای تلفن همراه امروزی به اندازه کافی برای استفاده از تمام حسگرها در همزمان با دوام میباشند، به عنوان مثال تلفن همراه نوکیا با باتری که به طور کامل شارژ شده است بشکل تجربی مورد بررسی قرار گرفته شد و مشخص شد که انرژی باتری این گوشی می تواند بطورکامل در ظرف شش ساعت در صورتی که GPS آن به طور دائم حتی زمانی که استفاده نمی شود روشن باشد تخلیه شود، در حالی که تلفن تماس تلفنی را تا ده ساعت پشتیبانی می کند.
در این روش تعیین چرخههای مختلف وظایف حسگرهای مختلف پیشنهاد شده است به طوری که در هر زمان، ممکن است برخی از حسگرهای در حال اجرا باشند، در حالی که دیگر حسگرها ممکن است خاموش شوند. به عنوان مثال، اگر کاربر در داخل[۲۲] باشد، هیچ دلیلی برای استفاده از حسگر GPS وجود ندارد در حالی که شتابسنج و Wi-Fi ممکن است روشن باشند. فرض کنید که کاربر در حال خواندن یک کتاب باشد و با گذشت زمان، فعالیت کاربر کمترخواهد شد، در این مورد میتوان از شتابسنج برای تشخیص حرکت بدن برای کاهش مصرف انرژی استفاده کرد. علاوه بر تنظیم چرخههای وظیفه[۲۳]، یکسانسازی تغییرات دوره نمونهبرداری یکی دیگر از مشکلات این رویکرد است. مکانیسم ترکیب برای شناسایی فعالیت شامل زوج ترکیبی از چرخههای وظیفه مختلف و دوره های نمونهبرداری خواهد بود، با شناسایی وضعیت کاربر راهکاری برای مصرف کمتر انرژی مورد استفاده قرار میگیرد. در این مقاله روش جدیدی را برای حل پیچیدگی و نشان دهنده آنها را در جزئیات ارائه شده است.
-
- راهبردهای پیشنهادی مقاله برای بهرهوری انرژی
تلفنهای همراه امروز متشکل از تعدادی حسگر هستند که قادر به تحقق برنامه های جالب میباشند.با این حال، به روز رسانی ویژگیهای جدید برای این دستگاهها در برخی از موارد محدودیت در عمر باتری دستگاه را به ارمغان
می آورد. بنابراین، حسگری که دائما توسط هر برنامه به کار گرفته می شود می تواند مصرف انرژی بالا در واحد زمان نسبت به آنچه انجام می دهند، در حالی که صرفا برای یک مکالمه تلفنی ساخته شده داشته باشد. در مرجع ۶ این مقاله اثر تقریبی استفاده از حسگرهای امروزی در عمر باتری دستگاههای تلفن همراه بشکل تجربی بررسی شده است تا مصرف برق آن را به طور متوسط در زمانی که آنها به صورت جداگانه روشن باشند بسنجد.
با توجه به نتایج، حداقل مصرف برق برای حسگر شتاب سنج است. مصرف انرژی بلوتوث، میکروفون، GPS، Wi-Fi و دوربین فیلمبرداری بدنبال شتابسنج هستند. بنابراین، بهترین روش مراقبت از باتری این خواهد بود که برنامه های کاربردی مبتنی بر تشخیص حالت کاربر باید عملیات خود را با بهره گرفتن از شتاب سنج به عنوانی ک حسگر پیش فرض شروع کند.در این مقاله، دو روش مدل برای بهبود موازنه بین مصرف انرژی و دقت شناسایی وضعیت کاربر وجود دارد پیشنهاد شده است.
روش اول به نام یک مکانیسم مانیتورینگ زمینه، که اساسا دستیابی به صرفهجویی در مصرف انرژی در روشهای محاسباتی و دومی که نمونه گیری انطباقی و روش چرخه وظیفه نامیده می شود، که با هدف به دست آوردن بهرهوری انرژی در شیوهای فیزیکی است در حالی که حسگرها در حال عمل میباشند.
الف- مکانیسم مانیتورینگ
چالش عمده در استخراج اطلاعات مبتنی بر فعالیتهای کاربر، نظارت بر متن به طور مداوم است. نظارت بشکل مداوم بوسیله حسگر در تلفن همراه با حجم کار سنگین است که باعث برخی از محدودیت در محاسبات است و مصرف قدرت باتری را بر گوشی تحمیل می کند. بنابراین باید به مکانیزمی جهت سازماندهی فرآیندهای مورد نیاز برای تجزیه و تحلیل قعالیت دست یافت که در چنین راهی بر اساس مقاله موردنظر باید تکرار کار با اطلاعات متنی(انجام کارهای تکراری و زائد) اجتناب شده و کنار گذاشته شده شود.
تا زمانی که یک انتقال وضعیت درحالت کاربر رخ ندهد، هیچ ضرورتی برای تشخیص مجددو دوباره کاری (با بهره گرفتن از همان شرایط و اطلاعات موجود) وجود ندارد. همانطور که درشکل زیر نشان داده، با بهره گرفتن از اطلاعات متنی، موقعیت کاربر با بهره گرفتن از روش محاسباتی هوشمند تشخیص داده شده است. ولی اجرای این استراتژی کم هزینه و بدون
بهره گیری از داده های تکراری خام حسگر که منجر به تصمیم گیری در تعیین موقعیت کنونی کاربر می شود.
شکل۲- ۱۴-مکانیسم مانیتورینگ زمینه درموبایل[۴۵]
این روش تشخیص حالت کاربر تلاش می کند برای پردازش و تجزیه و تحلیل داده های خام حسگر با بهره برداری از اطلاعات متن، و مقایسه آن با یک الگوریتم طبقه بندی بر اساس منطق درخت تصمیم بگیرد. در این روش، تقریبا تمام داده های خام حسگر از طریق خط لوله پردازش جمعآوری شده و با یک تصمیم برای تعیین موقعیت کاربر به پایان
میرسد.در روش پیشنهادی، یک مکانیزم نظارت هوشمندانه بر زمینه به منظور کاهش هزینه بالا برای توالی
عملیاتهای مورد نیاز معرفی شده است. هدف اصلی از این مکانیسم اطلاع از موقعیتهای کاربر با یک نرمافزار است که تنها زمانی که کاربر در حال خروج از موقعیت فعلی میباشد، اجرا می شود.
ب-نمونه برداری انطباقی و چرخه وظیفه
حسگرها در یک تلفن همراه را میتوان به دو دسته، بسته به سبکهای عملیات خود طبقه بندی کرد. طبقه اول شامل شتابسنج و میکروفن میباشد.این حسگرها یک بار به کار گرفته شده وبه طور مداوم کار می کند، آنها نیاز به یک دستور خارجی برای به پایان رساندن عملیات خود و برای تبدیل شدن به وضعیت خاموش دارند. هر دوی آنها نیاز به حداقل یک دوره نمونه برداری مطلوب برای گرفتن اطلاعات کاربر متنی بشکل معنادار دارند. طبقه دوم از حسگرها شامل GPS، Wi-Fi و بلوتوث است. هنگامی که این حسگر روشن شود، پس از عملیات سنجش به طور خودکار به حالت غیرفعال درمیآیند. همچنین، برخی از پروتکلهای به آنهاتخصیص داده شده است که این حسگرها باید برای انجام عملیاتهای خود از انها پیروی کنند. بنابراین، آنها ممکن است قادر باشند تحت نمونه دوره های مختلف اجرا شوند.
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1401-04-14] [ 03:16:00 ب.ظ ]
|